За секса е говорено толкова много, че човек започва да се чуди

...
За секса е говорено толкова много, че човек започва да се чуди
Коментари Харесай

Защо удоволствието от секса изчезва с годините?

За секса е говорено толкоз доста, че човек стартира да се чуди дали някой въобще го практикува постоянно. Все отново да не забравяме гениалният откъс на към този момент 70- годишната поп икона на предишния век, Грейс Джоунс, която споделя: Сексът е най-хубавото лекарство. Една нощ изпълнена с добър секс може да реши всички проблеми. Или пък да цитираме самият Зигмунд Фройд, който смята, че единственото полово отклоняване може да е единствено неналичието на секс, до момента в който в самия секс всичко е разрешено.
Прочетете още
Днешната ни тематика обаче няма да е за секса като цяло, а за какво с напредването на възрастта удоволствието от секса изчезва при дамите.

Горе-долу това интересува NAMS (North American Menopause Society), асоциация, която посредством проучване на към 4500 дами от Англия, се пробва да си отговори на въпроса за какво при дамите, навлизащи в менопауза и даже след излизането им от този интервал, сексът започва да става неудовлетворителен. Защото в случай че имаме меродавен отговор на този въпрос, към този момент можем да мислим и за решение на казуса. Все отново едва ли има нещо по-разтоварващо прочувствено от добър секс!

При направеното проучване се оказва, че едвам 3% от интервюираните дами смятат половия си живот за релативно деен и приемлив. Според експертите от NAMS това се дължи най-вече на настъпили хормонални проблеми по време на менопаузата и на медикаментите, които се одобряват, с цел да премине този женски интервал по допустимо най-безболезнен метод.

Освен това при доста дами настъпва сухота на влагалището по време на менопаузата и те стартират да изпитва болка по време на съприкосновение. Не са изключения и случаите, в които дамите на тази възраст са останали без сътрудник или пък той също към този момент не е задоволително деен във връзка с секса.

От NAMS припомнят на всички дами, които са усетили своето придвижване на възрастта, както и липсата на предпочитание за секс, да се съветват със експерт, тъй като има безчет лечения, които дават отлични резултати и връщат удоволствието от секса.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР